Skip navigation

Nu in de bioscoop

Nu al de meest besproken en verwachte film van 2014. Een uniek project dat over een periode van 12 jaar dezelfde acteurs volgde, met als resultaat een hartverwarmend, grappig en ongezien spontaan portret over opgroeien, familie, en het verstrijken van de tijd. Een film die met verve en tot in de kleinste details slaagt in zijn ambitie om het leven zoals het is perfect te vatten.

Genre:
Klassieker
Release:
16/07/2014

Een portret over de beginjaren van de Beat Generation met Daniel Radcliffe, Jack Huston, Ben Foster, Michael C. Hall en Elizabeth Olsen.

Genre:
Drama
Release:
19/03/2014

Een onwaarschijnlijk waargebeurd verhaal uit de Tweede Wereldoorlog. De toekomst van Parijs staat op het spel...

Genre:
History
Release:
12/03/2014

De laatste film van de Japanse grootmeester van de animatiefilm is een kijk op het leven van Jiro Horikoshi, een visionaire vliegtuigingenieur.

Genre:
Animation
Release:
05/03/2014

Een hilarische film over lastpak Rémy Gaillard, het internetfenomeen met anderhalf miljard views op Youtube.

 

Genre:
Comedy
Release:
05/03/2014

Een wonderlijke film over 'Le courtil', een Belgisch instituut waar kinderen en jongeren met psychische en sociale moeilijkheden terecht kunnen.

Genre:
Documentary
Release:
26/02/2014

Ryota, een hardwerkende self-made man, en zijn vrouw Midori krijgen op een dag telefoon van het ziekenhuis. Keita, hun 6-jarige zoon, blijkt niet hun biologische zoon te zijn - het ziekenhuis heeft hen de verkeerde baby gegeven.

Genre:
Drama
Release:
18/12/2013

De nieuwe film van Philippe Claudel ('Il y a longtemps que je t'aime', 'Tous les soleils') is zijn meest volwassen tot nu toe. Als een groot verteller schetst hij een wereld van onuitgesproken verlangens en leugens, en bouwt hij zijn enigmatische puzzel op tot een zinderende climax.

Genre:
Drama
Release:
27/11/2013

Met deze 4 uur durende filmvertelling rondt de 81-jarige Duitse regisseur Edgar Reitz zijn levenswerk af. DIE ANDERE HEIMAT kan gezien worden als de prequel van de eerder uitgebrachte HEIMAT TRILOGIE.

Genre:
Drama
Release:
13/11/2013