Skip navigation

Nu in de bioscoop

Regiedebuut van de gelauwerde scenarist Thomas Bidegain, die voornamelijk bekend staat als vaste coscenarist van Jacques Audiard (De rouille et d'os, Un prophète). De hoofdrollen zijn weggelegd voor de Brusselse steracteur François Damiens (La famille Bélier) en jong talent Finnegan Oldfield. LES COWBOYS werd gecoproduceerd door de Gentse producent Lunanime (Offline, De rouille et d'os) en Les Films du Fleuve van de gebroeders Dardenne. Het is een meeslepend drama met een bijzonder actuele thematiek.

Genre:
Drama
Release:
09/12/2015

Japans drama over zusterliefde van Hirokazu Kore-eda (Like Father Like Son, After Life). Gebaseerd op de gelijknamige mangareeks van Akimi Yoshida. Officiële Selectie voor de Competitie van het 68ste Filmfestival van Cannes. 

Genre:
Drama
Release:
18/11/2015

Het nieuwe verhaal van de makers van de Oscargenomineerde animatiefilm VAN DE KAT GEEN KWAAD. Een jongen met een uniek talent helpt een gewonde politieagent in zijn zoektocht naar een misvormde gangster.

Genre:
Animation
Release:
21/10/2015

Eerste Amerikaanse productie van het Vlaamse productiehuis Caviar. Winnaar van de Cinematography Award op het Sundance Film Festival 2015. Humoristische film met seventies-feel met als cast Bel Powley, Alexander Skarsgård (Melancholia, True Blood), Kristen Wiig (Bridesmaids) en Christopher Meloni (Man of Steel, Law & Order).

Genre:
Drama
Release:
21/10/2015

De nieuwe film van Philippe Claudel bekend van Avant l'hiver, Tous les soleils en Il y a longtemps que je t' aime.

Genre:
Drama
Release:
07/10/2015

Voor zijn nieuwe film 'Journey to the Shore' won de Japanse meester Kiyoshi Kurosawa de prijs voor Beste Regie in de sectie 'Un Certain Regard' op het voorbije Filmfestival van Cannes.

Genre:
Drama
Release:
30/09/2015

Thais drama van Gouden Palmwinnaar Apichatpong Weerasethakul. De film was genomineerd voor ‘Un Certain Regard’ op het voorbije Filmfestival van Cannes. Een film tussen droom en werkelijkheid. 

Genre:
Drama
Release:
02/09/2015

De Gouden Palmwinnaar op het voorbije Filmfestival van Cannes. Controversieel, maar daarom niet minder briljant. Een nieuw modern meesterwerk van Jacques Audiard (De rouille et d'os, Un prophète), een meeslepend drama over de hedendaagse maatschappij.

Genre:
Drama
Release:
26/08/2015

Eerste langspeelfilm van Lucie Borleteau. Met Ariane Labed (The Lobster, Before Midnight), Melvil Poupad (Laurence Anyways) en Anders Danielsen Lie (Oslo, 31. August).

Genre:
Drama
Release:
05/08/2015

De nieuwe film van Wim Wenders (Pina, Paris Texas, The Salt of the Earth), een raak drama met James Franco, Charlotte Gainsbourg en Rachel McAdams.

Genre:
Drama
Release:
29/07/2015