Skip navigation

Nu in de bioscoop

Frans drama van Arnaud DESPLECHIN (Jimmy P., Un conte de Noel) Met Mathieu AMALRIC (Le scaphandre et le papillon, Quantum of Solace), André Dussollier (Amélie Poulain, Diplomatie), Quentin DOLMAIRE en Lou-Roi LECOLLINET

Genre:
Drama
Release:
20/05/2015

Zeven jaar na 'You, the Living' komt Roy Andersson, de koning van de absurde Zweedse humor, met zijn langverwachte nieuwe film.

Genre:
Arthouse
Release:
13/05/2015

Een waargebeurd verhaal over de jonge Johann Radmann, de eerste Duitse openbaar aanklager die de  Auschwitzprocessen in gang zette in Frankfurt. 

Genre:
History
Release:
29/04/2015

's Werelds bekendste schaap SHAUN komt naar het witte doek! 

Genre:
Animation
Release:
08/04/2015

Een film van Jessica Hausner (Lourdes) met Christian Friedel (Das Weisse Band), Birte Schoeink (Lore) en Stephan Grosmann. 

Genre:
Biography
Release:
18/03/2015

Frans drama van Alix Delaporte, waarin de jonge Victor plots de kans krijgt zijn vader en diens wereld te leren kennen. 

Genre:
Drama
Release:
11/03/2015
Aan de Universiteit van Oxford wil iedereen deel uitmaken van 'The Riot Club': een hoogst elitaire vereniging waar briljante en steenrijke aristocratische studenten hun eerste stappen zetten om de toekomstige leiders van het land te worden. Maar vooraleer de ogen van de wereld op hen gericht zijn, willen deze jongemannen nog eens flink het beest uithangen.
 
 
Genre:
Drama
Release:
04/03/2015

Japanse animatiefilm over een jong meisje Anna en haar bijzondere vriendschap met de mysterieuze Marnie. 

Genre:
Animation
Release:
februari 2015

De derde film van rastalent J.C. Chandor ('Margin Call', 'All is Lost') bevestigt al het goede dat we eerder van hem zagen. Chandor ontpopt zich met deze verbluffende film tot een van de meest interessante regisseurs van het moment. Hij kan buigen op een topcast met Oscar Isaac en Jessica Chastain.

Genre:
Drama
Release:
04/02/2015

Een film van Ruben Östlund (Play, Involuntary) met Lisa Loven Kongsli, Johannes Kuhnke (Arven, Real Humans), Clara Wettergren

Genre:
Arthouse
Release:
28/01/2015